Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

A PHALLOSAN forte pénisz növelő eszköz hatásos, ezt az eredményt erősítette meg egy német urológiai klinikán készített esettanulmány is.

Klinikai tanulmány

2005 januárjában zárult le az a vizsgálat, amely Pr. Dr. Med. Sohn - egy német urológiai klinika főorvosa – pártfogása alatt a PHALLOSAN forte hatékonyságát tanulmányozta. A kutatást Dr. Med. Hanikel vezette. A 6 hónapos kezelés során nem csak a pénisz hosszában és körfogatában beállt változásokat értékelték, hanem a szexuális magatartást, a hímvessző érzékenységét, az ejakulációt, az esetleges mellékhatásokat, és még sok mást is.

A tanulmány során az összes páciensről készült képanyag.

A kontroll csoport

A kontroll csoportban 20 és 68 év közötti pácienseket kezeltek az alábbi problémákkal:

Az eredmények

A kezelés végén az összes páciens méretbeli különbséget állapított meg.
Mind a hímvessző hosszúsága, mind az átmérője növekedett. Az elért eredmény egyértelműen az eszköz viseletének napi időtartamától függött. A legjobb eredményt azok érték el, akik napi 12 órán keresztül hordták a PHALLOSAN forte pénisz növelőt. Minden páciens megerősítette, hogy a PHALLOSAN forte viselete több óra elteltével is fájdalommentes.

A vizsgált páciensek közül sokan észlelték pozitív mellékhatásként a pénisz érzékenységének megnövekedését, valamint erősebb, tartósabb és keményebb erekciót a korai ejakuláció problémája nélkül.

Azoknak a pácienseknek, akik korábban prosztata műtéten estek át, már néhány használat után segített a PHALLOSAN forte, így anélkül mondhattak le a Viagra szedéséről, hogy bármit is vesztettek volna erekciójuk erejéből vagy időtartamából.

A cukorbetegséggel küzdők megnövekedett vágyról és keményebb erekcióról tettek jelentést a vizsgálatot végző orvosnál.

Az egyik betegnél, akinek pénisz görbület volt a problémája, 3 hónap alatt sikerült a görbület szögét 60 fokról látványosan 40 fokra csökkenteni.

A fenti eredmények valódiak, és bármikor reprodukálhatóak. Az összes mérést urológiai szakorvos végezte tanúk jelenlétében.

A PHALLOSAN forte titka a fájdalommentes erőátvitel, amelyet a speciális strech-öv tesz lehetővé. Más streching-eszközökkel, amelyek különböző hurkokkal és rudakkal működnek, nem érhető el ilyen gyors és látványos eredmény.

Klinikai tanulmány PHALLOSAN®

Olvassa el a teljes tanulmányt,
amelyet egy elismert szakorvos készített
Tanulmány 2005.04.15. (PDF: ~200kB)
megnyitás/mentés

A szaksajtó is elégedett
Ärztliche Praxis Urologie - 2003. május-júniusi kiadás (PDF: kb. 900kB)
megnyitás/mentés