Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

PHALLOSAN forte és PHALLOSAN plus+.

Együtt hatékonyabb - az új PHALLOSAN plus+ a PHALLOSAN forte tökéletes kiegészítője.

A PHALLOSAN forte most még tökéletesebb kiegészítője


PHALLOSAN plus+

"Együtt hatékonyabb!" - 2018-ban mutattuk be ügyfeleinknek a PHALLOSAN forte új választható bővítményét és kiegészítőjét: a rudas expandert. Ezzel az új PHALLOSAN plus+ rudas expanderrel ügyfeleinknek lehetősége nyílt az kifejtett húzóerőt oldairány helyett, igény szerint függőleges irányba áthelyezni. Emellett a jól bevált és kényelmes PHALLOSAN forte övrendszerünk egy hiányosságát is orvosolta, amelyre sok "Power-User"-felhasználónk panaszkodott, miszerint az övvel nincs lehetőség az általuk preferált jóval erősebb húzóerőt kifejteni. Bár ortopédiai övrendszerünk klinikai vizsgálataiból tudjuk, hogy a használat folyamatossága a legjobb módja a tartós siker elérésének a pénisznagyobbítás és -egyenesítés terén, és nem feltétlenül a húzóerő, mégsem hagyhattuk figyelmen kívül azok igényeit sem, akik mégis többet akarnak: nagyobb húzóerőt és több lehetőséget. Más szóval egy PHALLOSAN plus+-t.


PHALLOSAN plus+ penis stretcher

Mint már említettük, együtt hatékonyabb! Sőt, a jó dolgokat mindig lehet még jobbá tenni. Az új PHALLOSAN plus+ termékünkkel ismét egy igazi innovációt szeretnénk bemutatni, ezúttal a rudas expanderek területén. Az expander rúdjainak meghosszabbítása eddig nehéz feladatnak tűnhetett. Mi ezt leegyszerűsítettük egy innovatív, integrált menetes rendszer kifejlesztésével. Így a rögzítőelemek összeszerelésének és cseréjének szükségessége és nehézségei minimálisra módosultak. A PHALLOSAN plus+ egy szempillantás alatt a megfelelő hosszúságra állítható, egyszerűen be- vagy kicsavarva a húzórudakat az integrált menetbe, amit akár viselet közben is el lehet végezni. A rövidebb (előre összeszerelt) átlátszó, menetes hüvelyek 8 és 17 cm közötti péniszhosszúsághoz valók. Hosszabb péniszhossz esetén a készüléket egyszer kell átszereli a mellékelt hosszabb menetes hüvelyekkel. Ezek 12 és 22 cm közötti péniszhosszúságnál alkalmasak.
A PHALLOSAN plus+ egyszerűen és intuitív módon együtt növelhető az elért sikereknek megfelelően.


Az új PHALLOSAN plus+ előnyei összefoglalva:

  • minden PHALLOSAN vákuumharang-mérethez illik
  • 8 és 22 cm közötti péniszhosszúságnál alkalmazható
  • könnyen beállítható húzóerő akár használat közben is
  • stabil húzóerő hosszabb használat során is
  • választható nagyobb kényelem vagy nagyobb húzóerő
  • nagyobb, kényelmesebb alapgyűrű
  • nem tartalmaz fém alkatrészeket, csak allergénmentes anyagokból készül
  • könnyű felhelyezés és levétel

PHALLOSAN forte és PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

A PHALLOSAN plus+ segítségével a jól bevált forradalmi vákuum-protektor eljárásnak köszönhetően tartósan és fájdalommentesen, akár több mint 4,8 kg-os húzóerővel növelheti pénisze hosszát és vastagságát, sőt javíthatja merevedési funkcióit is.


Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a férfiak egészsége és jóléte terén.

Több tucat szabadalom, klinikai tanulmányok, világhírű urológusokkal és állami intézményekkel (például a Fraunhofer Intézettel) való együttműködés segített minket abban, hogy olyan termékek tudjunk kifejleszteni, amelyek segítségével Ön fájdalom és műtét nélkül érheti el céljait. Ebben a munkában védjegyünk mindig is az innováció volt. Az első öves nyújtórendszerünk után most örömmel mutatjuk be a PHALLOSAN forte eszköz kiegészítéseként az innovatív módon továbbfejlesztett rudas expanderünket.

A PHALLOSAN plus+ kizárólag a PHALLOSAN forte termékünk vásárlói számára érhető el - ezért kérjük, hogy a rendeléshez készítse elő a PHALLOSAN forte megrendelési számát, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ha már nem rendelkezik vele.

A PHALLOSAN plus+ tökéletes kiegészítője mindazoknak, akik még hatékonyabban és rugalmasabban szeretnék használni a PHALLOSAN forte-t.
Így egyszerűen viselheti a PHALLOSAN-t ahogyan szeretné!

PHALLOSAN plus+

Így megrendelheti meg a PHALLOSAN plus+-t...