Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

Pénisz görbület

Pénisz görbület

Pénisz deviáció


A pénisz deviációján a hímvessző valamely irányba történő elhajlását, ferde szögét értjük. A görbe hímtag több okból is zavaró tényező lehet. A görbület szögétől függően lehet esztétikailag zavaró, de okozhat akár fájdalmas erekciót, fájdalmas szexuális együttlétet, vagy teljesen lehetetlenné is teheti a közösülést. A deviáció lehet veleszületett rendellenesség, de a görbe pénisz kialakulhat később is, például a hímtag vagy a húgycső sérülése esetén.

A pénisz görbületének korrigálására ezidáig csupán sebészeti beavatkozással nyílt lehetőség. Egy ilyen műtéti eljárásnak azonban nem kívánt mellékhatása van: a hímtag méretének 3-5 cm-es csökkenése. Az operáció során a hosszabb oldalon megrövidítik a barlangos testet. Kétféle eljárás létezik: vagy kivágnak egy darabot, vagy a hosszabbik barlangos testet varratok alkalmazásával összehúzzák, ily módon igazítva hozzá a rövidebbhez. A műtét után a pénisz optikailag igen kicsinek tűnhet.

A műtét által okozott méretcsökkenés sok páciensnél súlyos pszichológiai problémákkal jár. A PHALLOSAN forte-val ez a veszély nem áll fenn. A PHALLOSAN forte által kifejtett folyamatos nyújtás révén lehetőség van a görbület korrekciójára műtéti beavatkozás nélkül. A PHALLOSAN forte segítségével a pénisz a kívánt irányba nyújtható, így a görbület mértéke csökkenthető, vagy akár teljesen meg is szűnhet anélkül, hogy csökkenne a pénisz hossza. Sőt, a PHALLOSAN forte pozitív mellékhatásként megnagyobbítja és meghosszabbítja a pénisztestet. A PHALLOSAN forte tehát egy olyan eljárás, amellyel a péniszgörbület operáció nélkül kezelhető.