Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

A PHALLOSAN forte egyszerűen kezelhető eszköz.

Alkalmazási területek

A PHALLOSAN forte egy olyan pénisz nagyobbító eszköz, amely lehetővé teszi a pénisz méretének növelését, illetve a pénisz görbületének korrekcióját sebészeti beavatkozás nélkül.

A PHALLOSAN forte pénisznövelő a vákuum-protektor-technikának köszönhetően alkalmas kevésbé súlyos erekciós problémák, az IPP betegség nyomán kialakuló péniszgörbület, valamint megrövidült pénisz kezelésére is.

A PHALLOSAN forte egyszerűen kezelhető eszköz. Sikerének alapját a fájdalommentes (atraumatikus), sebészeti beavatkozást nem igénylő nyújtás képezi. A nyújtóerő a hímvessző egészére - tehát a benne lévő érzékeny testszövetekre is - fejt ki hatást, ezáltal fokozva a pénisztestben a sejtképződést.

Ezt a mechanizmust a primitív népek már évszázadok óta ismerik és használják – a PHALLOSAN forte megjelenéséig azonban nem létezett sehol a világon olyan eljárás vagy technika, amely ezt a nyújtó hatást hosszú távon, fajdalommentesen biztosítani tudta volna.

A PHALLOSAN forte hosszútávú (több hónapos) használatát az alábbi
egyszerű képlettel lehet leírni:

3 hónap (használat) plusz X (időtartam) = tartós sejtképződés, amely
garantálja a hosszútávú átmérő és hosszúságnövekedését.

Hasonló módon működik az immár 20 éve sikeresen alkalmazott ortopédiai eljárás, a végtaghosszabbítás (rövidülések, deformációk korrekciója) is. A műtéti beavatkozás során kettéválasztják a csontot, majd egy csavarmenetes szárakkal összekötött külső fixátorral végzik a nyújtást, amely naponta kb. 1 mm-es hosszabbítást tesz lehetővé biztonságosan és szövődménymentesen. Az új csontsejtek mellett a kötőszövet és az izomszövet is regenerálódik, ráadásul anélkül, hogy az idegek vagy a véredények sérülnének. Sok pácienst kezeltek sikeresen ezzel a módszerrel, magasabb életminőséghez és boldogabb élethez segítve őket - csakúgy mint a PHALLOSAN forte pénisznövelő.

A sikeres és egyben tartós pénisz-megnagyobbodás ill. pénisz-meghosszabbodás eléréséhez a hímvesszőben új sejtekre van szükség. A PHALLOSAN forte alulnyomás és húzóerő segítségével növeli és formálja (pénisz görbület esetén) a péniszben található barlangos testeket. A több hónapos használat eredményeként az újonnan nyert sejtek közel három dimenziós terjedelemre tehetnek szert. Ez a növekedés okozza a pénisz hosszának és térfogatának növekedését is. A hatás megmarad a PHALLOSAN forte-Vákuum-Protektor-eljárás alkalmazásának beszüntetése után is.

A húzóerő szabályozható. Bár az erősebb, permanens nyújtás sem káros, mi mégis inkább egy mérsékelt intenzitású fokozat beállítását javasoljuk. A mottónk: a rendszeres és folyamatos Soft Power.

A kezelés elején előfordulhat, hogy Ön a PHALLOSAN forte viseletekor enyhe bizsergést észlel. Ez az érzés azonban az első pár nap után megszűnik.

A PHALLOSAN forte különböző orvosi indikációk alapján is alkalmazható