Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

Gyakran ismételt kérdések.

Kérdések & válaszok - FAQ

Kattintson a kiválasztott kérdésre, hogy megkapja a megfelelő választ!

Milyen elven működik a PHALLOSAN forte?

A PHALLOSAN forte működése egy olyan elven alapul, amely a mi nyugati civilizációnkban a mai napig újdonságnak számít, holott a primitív népek már évszázadok óta használják kultikus célokra: a pénisz nagyobbítása permanens nyújtás révén. Az észak-ugandai Karamongok például éveken át súlyokkal nyújtották péniszüket, vagy az indiai szent emberek, az ún. Szandhuk, akik így akár 45 cm-es hosszúságú óriás péniszre is szert tehettek.

A speciális alulnyomásos eljárásnak és a pénisz állandó, fájdalommentes nyújtásának köszönhetően, a hímtag egészében fokozódik a sejtképzés. Így lesz a hímvessző egésze hosszabb és az átmérője is vastagabb.

A csomagolás valóban diszkrét?

A csomagolás külseje teljesen diszkrét, feltűnésmentes. A felületén nincs olyan grafika vagy írás, amely utalna a tartalomra. Még a számla alapján sem lehet megmondani, hogy mi van a csomagban, tartalomként "extenziós készülék" van megadva.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük egy olyan számítógépen, amely nem áll összeköttetésben az internettel. Az Ön kizárólagos engedélye nélkül tőlünk soha nem fog kapni semmilyen reklámanyagot vagy egyéb üzenetet. Adatait harmadik személy részére nem adjuk ki, nem értékesítjük. Adatai nálunk biztonságban vannak, ezért kezeskedünk. Az évek alatt sok-sok elégedett ügyfelünk támasztotta alá megbízhatóságunkat.

Befolyásolja a drogfogyasztás a pénisz méretét?

"Ha serdülő férfiak a pubertás kor alatt heroint fogyasztanak, számolniuk kell azzal, hogy a pénisz növekedése meg fog állni. Megmarad a kamaszkori méretnél. A heroin ugyanis a testre olyan stresszhatást fejt ki, hogy a nemi szervek nem képesek tovább fejlődni. Felnőttként ezek a férfiak egy életen át szenvednek a kicsi péniszüktől. (Dr. von Soer, pszichológus, korábbi kábítószer szakértö, Hamburg). Ezen a problémán elsősorban a PHALLOSAN forte segíthet.

A PHALLOSAN forte-t mindig ugyanazon az oldalon kell hordani?

Célszerű minden második nap megváltoztatni a nyújtás irányát.

Okozhat fájdalmat, ha erekcióm van a PHALLOSAN forte használata közben?

Erekciónál kis mértékű nyomás érezhető a makk tetején. Az erekció fájdalomhoz nem vezet, mivel a védősapka a pénisszel együtt tágul.

Le kell vennem a készüléket vizeléskor?

Higiéniai okokból javasoljuk a készülék eltávolítását vizeletürítéskor.

Mi van akkor, ha a PHALLOSAN forte egyik darabja tönkremegy?

A PHALLOSAN forte 12 hónapos garanciát vállal minden alkatrészre, kivéve a mandzsetta-kondomokat és a védősapkákat.

Az öv mosható?

A PHALLOSAN forte öv 30°C-on mosható (kézi mosás). A bőrrel érintkező összes elem megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 szabvány előírásainak, tehát emberre nézve káros anyagot nem tartalmaz. A szivacsos bélés és a textil öv a német TÜV által ellenőrzött; tépőzáras megoldással nyitható, így az összes darab egyenként tisztítható. A strech-kondom CE jeles, az USA-ban tesztelték, eleget tesz az US-standard (FDA) szabályozásnak. A kondom válogatott biokompatibilis alapanyagokból készült, allergiás tünetek megjelenésének veszélye így minimális.

Léteznek olyan vizsgálatok, amelyek igazolják, hogy a PHALLOSAN forte-val valóban el lehet érni a kívánt eredményeket?

A gyógyászati segédeszközök forgalmazására vonatkozó hatályos jogszabály nem enged semmilyen utalást, amely a termék bizonyított hatékonyságára vonatkozik, ill. amely a termék hatékonyságát bizonyító klinikai kutatásokra utal. Véleményünk szerint a jogszabály sajnálatos következménye, hogy a fogyasztók nem tudnak különbséget tenni az egyes termékek között; melyek lehetnek azok, amelyeknek hatékonyságát egy már lefolytatott klinikai vizsgálat is igazolja.

Különféle kiadványok, publikációk, nyilatkozatok léteznek a PHALLOSAN forte hatékonyságára vonatkozóan. Kérésre szívesen eljuttatjuk ezeket az Ön kezelőorvosának.

Léteznek a PHALLOSAN forte használata kapcsán jelentkező mellékhatások vagy egyéb rizikófaktorok?

A PHALLOSAN forte használata saját felelőségre történik, a használati útmutatóban foglaltak betartása mellett azonban nincsenek veszélyei. Kérjük, kerülje a PHALLOSAN forte használatát, ha fertőzés vagy nyílt seb van a péniszén.

A következő esetekben nem ajánlott a PHALLOSAN forte használata:
alkohol- vagy drogkészítmények, fájdalomcsillapító gyógyszerek, altató és nyugtató fogyasztása után, mivel ezek negatívan befolyásolják a használathoz szükséges érzékelő képességet.

Mi van akkor, ha farmert vagy más szűkebb nadrágot szeretnék hordani?

A PHALLOSAN forte még a farmer vagy a szűk nadrág alatt is észrevétlen marad. Ha mégis kirajzolódna a nadrágból, akkor is csupán egy méretes pénisz látszatát kelti. Csupán fürdőnadrágban vehetőek ki a strech-kondom és az öv körvonalai.

Viselhetem a PHALLOSAN forte-t éjszaka is?

A legújabb vizsgálatok szerint a PHALLOSAN forte viselhető éjszaka is. Az alvás során fellépő temészetes erekció nem okoz gondot, mivel a kondom a pénisszel együtt tágul, így a véráramot nem gátolja.

Mi a különbség a PHALLOSAN forte és egy vákuumpumpa között?

A vákuumpumpa erekciós problémák kezelésére szolgál, nem a pénisz folytonos nyújtására lett kifejlesztve. A gyártók nem is javasolnak hosszabb idejű kezeléseket, az ajánlott időtartam csupán 20-30 perc. Ezt az időtartamot túllépve, trombózist (véralvadást) okozhat a péniszben, amelyet azután műtéti úton kell eltávolítani.

A PHALLOSAN forte viselete a ruha alatt észrevétlen. A PHALLOSAN forte sikerét a használat időtartama nagyban megnöveli. Bizonyított tény, hogy az elért eredmény és a viselet időtartama között egyenes arányú összefüggés van. Minél gyakrabban és minél hosszabb ideig hordja Ön a készüléket, annál hamarabb éri el a kívánt méretet.

Mi a különbség a PHALLOSAN forte pénisz-nagyobbító eljárás és a pénisz-nagyobbító műtétek között?

A PHALLOSAN forte a pénisz szöveteire kifejtett enyhe húzóerővel természetes úton serkenti a sejtképződést.

Ezzel ellentétben az operáció során átvágják a hímvesszőt tartó szöveteket, amelyek azt a szeméremcsonthoz rögzítik. A beavatkozás következtében megváltozik a pénisz állásszöge merev állapotban. Az erektált pénisz lefelé mutat, a testtel csupán 45 fokos szöget zár, sőt, gyakran teljesen lóg. Igazi hosszabbodást csak akkor lehet elérni, ha a sikeres műtét után a péniszt tovább nyújtják. Hasonló, sőt, gyakran még jobb eredményt lehet elérni a PHALLOSAN forte-val is, méghozzá sebészeti beavatkozás nélkül, egy sokkal kíméletesebb módszerrel.

Létezik egy minimum határ amekkora méret alatt nem lehet használni a PHALLOSAN forte-t?

A PHALLOSAN forte minden péniszméreten alkalmazható. A készülék által létrehozott minivákuum még a legkisebb péniszt sem engedi kicsúszni, sőt a kevésbé kifejlett makk is a helyén marad minden fájdalom nélkül.

A kizárólag hurkokkal működtetett készülékek esetében gyakori panaszként szerepelt (több ügyfél is jelezte), hogy az eszköz nem tartja megfelelően a makkot, így az gyakran kicsúszik, valamint, hogy a hurok erős szorítása is fájdalmat okoz.

Vékonyabb lesz a pénisz a hosszabbodás után?

A különleges alulnyomásos technika segítségével és a sejtképződés aktiválásával a pénisznek nemcsak hogy a hossza, de a kerülete is nő, így a pénisz hosszabb és jóval vastagabb is lesz.

Ennek a jelenségnek a lefolyását kezdetben egy enyhe, bizsergő érzés jelzi, amelyet azonban már néhány nap után nem is érzünk.

Ismert ez az eljárás az orvostudományban?

Igen, ismeretes, hogy állandó külső inger (nyújtás, nyomás) hatására beindul a szövetekben a sejtképződés (pl. szaruhártya). A modern orvostudomány ezt a reparatív folyamatot bőrtranszplantációknál hasznosítja. A bőrszövet ideiglenes nyújtásával nyert bőrlebeny kerül átültetésre. Az ortopédiában már 20 éve ismert eljárás a végtaghosszabbítás. A műtéti beavatkozás során kettéválasztják a csontot, majd egy csavarmenetes szárakkal összekötött külső fixátorral végzik a nyújtást, amely naponta 1 mm-es hosszabbítást tesz lehetővé. Az új csontsejtek mellett a kötőszövet és az izomszövet is regenerálódik anélkül, hogy az idegek vagy a véredények sérülnének. A módszerrel több centiméteres hosszúság növekedés is elérhető.

Befolyásolja a PHALLOSAN forte használata az erekciót?

A PHALLOSAN forte a megnövekedett véráram révén stimulálja a makkot. Hatására megnövekedhet a szexuális együttlét okozta örömérzet, továbbá keményebb erekciót eredményezhet a korai ejakuláció problémája nélkül.

Létezik valamilyen korhatár a PHALLOSAN forte használatára vonatkozóan?

A PHALLOSAN forte használata nem életkorhoz kötött.

Mennyire tartósak az elért eredmények?

Ha a kezelés időtartama meghaladja a 6 hónapot, az eredmények tartósak. Rövidebb használati idő esetén a pénisz hosszabbodásának mértéke csökkenhet.

Milyen gyakran kell a PHALLOSAN forte-t használni?

A PHALLOSAN forte-t naponta legalább 6-8 órán keresztül viselni kell. Hosszabb időtartam meggyorsítja az eredményt.

Hány centiméterrel tudom megnövelni a péniszem hosszát a PHALLOSAN forte segítségével?

Bizonyítható, hogy a Karamojong és Nuba bennszülöttek képesek voltak a péniszük hosszúságát oly mértékben megnövelni, hogy akár 45 cm-es óriás péniszre is szert tehettek ( Stern 95.11.30-i kiadás, 49. füzet) az éveken át tartó nyújtás révén. A PHALLOSAN forte-val már pár hónap után is észlelhető a növekedés.

Ha Önnek további kérdései vagy javaslatai vannak, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink mindenkor a rendelkezésére állnak akár telefonon is.