Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

A PHALLOSAN forte a világon egyedülálló, szabadalmaztatott, ortopédiai övrendszer.

PHALLOSAN® forte

Ha Önnek számít a méret!


A PHALLOSAN forte a világon egyedülálló, szabadalmaztatott, ortopédiai övrendszer. A forradalmi vákuum-protektor eljárásnak köszönhetően most még gyorsabb és hatásosabb eredményt érhet el a pénisz nagyobbítás, ill. kiegyenesítés területén. Használata magasabb életminőséghez és soha nem érzett magabiztossághoz segítheti hozzá Önt.

A PHALLOSAN forte növeli a makk méretét is, hiszen a húzóerő a vákuum-technikának köszönhetően már a makk fején jelen van. Más eszközöknél a húzóerő csak a makk tövénél kezdődik.

Immár 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a pénisznövelő, pénisz hosszabbító, ill. a pénisz görbület korrekciós eszközök gyártásában, valamint ezek alkalmazásában.

Sokéves kutatás és a több ezer ügyfél véleményét és válaszát feldolgozó elemzés alapján fejlesztettük ki a PHALLOSAN forte pénisznövelő eljárást.
 
A PHALLOSAN forte terméket az európai egészségügyi hatóságok a gyógyászati eszközök közé sorolják. A PHALLOSAN forte megfelel minden gyógyászati szempontból támasztott követelménynek és rendelkezik CE minősítéssel is.

Léteznek az ún. "strecherek" és van a PHALLOSAN® pénisz növelő. Ismerje meg az egyedülálló vákuum-protektor rendszerünk működését és a Soft Power-eljárást.

Az alapelv

A pénisz szöveteire gyakorolt folyamatos, lágy nyújtás beindítja a sejtképződést. A PHALLOSAN forte a vákuum segítségével szinte észrevehetetlen nyújtó erőt fejt ki a makk fejétől kezdődően az egész péniszre. A PHALLOSAN forte öv kényelmes viseletének köszönhetően az akár 12 órás használat sem okoz gondot - a hosszabb használati idő természetesen gyorsabb eredményt hoz! A PHALLOSAN forte-val Ön garantáltan minden kellemetlenséget megspórol magának, hiszen ez az eszköz soha nem eshet ki a nadrágjából, mint más szerkezetek.

A többi megvásárolható streching-eszközzel szemben a PHALLOSAN forte számtalan előnyt nyújt. Nem csak hogy garantáltan fájdalommentes a használata, de akár éjszaka is lehet hordani, hiszen az új rendszernek köszönhetően a PHALLOSAN forte bármikor együtt tágul egy esetleges erekcióval, így a véráramlatot egy percig sem akadályozza. Sérülés veszélye a PHALLOSAN forte használatánál nem áll fenn, nem úgy mint más eszközök esetében.

Garantáltan biztonságos

A PHALLOSAN forte egy CE jeles orvostechnikai eszköz, amely megfelel a 93/42/EEC direktívának (EC Council Directive). Ezen kívül kielégíti az EN 980, az EN ISO 14971 és az EN ISO 10993-1 orvostechnikai eszközökre vonatkozó követelményeket is. Gyártása az európai egészségügyi hatóságok előírásai szerint történik. A felhasznált alapanyagok mindegyike bőrbarát és biokompatibilis. A speciálisan a PHALLOSAN forte-pénisznövelőhöz kifejlesztett textil-sztreccs öv formaldehid-mentes. Az eszközhöz tartozó vákuumharang-kondomok (mandzsetta-kondomok) allergén- és latexmentesek. A textil-strech övön található tartókarika gondosan kiválasztott gyógyászati szilikonhabból készült.

Természetes és fájdalommentes

PHALLOSAN forte

A PHALLOSAN forte-t akár napi 12 órán keresztül is fájdalommentesen viselheti. Hordhatja napközben, de akár éjszaka is. A hosszabb idejű alkalmazhatóság természetesen gyorsabb hatást is biztosít.

A vákuumharangban kialakuló nyomás meggátolja, hogy a makk kicsússzon a helyéről, sőt, pozitív hatásként jelentősen növeli annak méretét is.

A nyújtás erőssége az övön szabályozható.

Az eszköz darabjai minden gond nélkül tisztíthatók. A termékhez jár egy részletes, képekkel illusztrált használati útmutató. Az öv részei külön-külön is megrendelhetőek. A tépőzáras megoldás megkönnyíti az egyes részek cseréjét.

Túl erősre állított vákuum esetén az újonnan kifejlesztett védősapka megvédi a makkot és a fitymát a kivörösödéstől vagy egy esetleges duzzanat kialakulásától. Enyhe nyomást fejt ki a szövet felületére, hasonló módon, mint például egy gumiharisnya (kompressziós harisnya) vagy mint a jet-piloták nyomás ellen védő öltözete. Ennek a védelemnek köszönhetően növelhető a nyújtó erő, ami természetesen meggyorsítja az eredményt is.Újdonság: PHALLOSAN Vertical

PHALLOSAN Vertical

Fedezze fel a Swiss Sana legújabb innovációját: a PHALLOSAN Vertical-t. Ez a kifinomult rendszer a PHALLOSAN viselésének teljesen új módját kínálja Önnek. A speciálisan kifejlesztett térdpántnak köszönhetően mostantól nem csak csípő körül, hanem függőlegesen, a térd alatt rögzítve is viselheti a PHALLOSAN övrendszert a belső lábszár mentén. A PHALLOSAN Vertical a jól bevált PHALLOSAN forte készülékünkhöz hasonlóan lehetőséget nyújt arra, hogy diszkréten ruházat alatt vagy kényelmesen alvás közben is használhassa.

A PHALLOSAN Vertical feszességének beállítása intuitív: a csúszócsat helyett egy praktikus tépőzárat használ. A kezelés rendkívül egyszerű, a viselési kényelem pedig meggyőzi Önt.

Szeretne többet megtudni? Támogató csapatunk szívesen segít - akár WhatsAppon, akár e-mailben vagy telefonon. Várjuk, hogy tanácsot adjunk Önnek és válaszoljunk kérdéseire.