Pénisznövelés, Pénisznagyobbítás

Fizetési módok

Fizetési módok

Hitelkártya

Hitelkártya

Amennyiben hitelkártyával fizet, a termék ára azonnal levonásra kerül, így a termék hamarabb eljuthat Önhöz!

A terméket sikeres megrendelés esetén azonnal postára adjuk. A szállítási idő általában 5-7 nap.

PayPal

PayPal

A PayPal egy biztonságos online fizetési mód. Nincs szükség bankszámlájának adataira, és a fizetés folyamata is gyorsabb, így Ön időt takaríthat meg.

Amennyiben a PayPal fizetési módot választja, a termék azonnal kifizetésre kerül. Ha megrendelését munkanapokon 16 óra előtt adja le, és PayPal-lal fizet, a terméket még aznap postára adjuk. A szállítás kb. 5-7 napot vesz igénybe.

Átutalás

Átutalás

Ennél a fizetési módnál Ön a megrendelés lezártával azonnal fizet, és amint a pénz beérkezett a számlánkra, a terméket kipostázzuk Önnek. Ez általában 5-7 munkanapot vesz igénybe.

Az átutaláshoz szükséges banki adatokat a megrendelés megerősítésekor az online vásárlás utolsó előtti lépésében, illetve a sikeres megrendelésről kapott visszaigazoló e-mailben találja.

A banki átutalás általában 5-7 napot vesz igénybe. Amennyiben az összeg munkanapokon 16 óráig beérkezik a számlánkra, a megrendelt terméket még aznap postára adjuk.

SOFORT Banking

Tramite SOFORT Banking

Online-átutalás (a német TÜV által ellenőrzött adatvédelmi feltételekkel) regisztráció nélkül. Kérjük, készítse elő online-banking adatait (PIN/TAN). Ennél a fizetési módnál a termék azonnal postázásra kerül!

A SOFORT Banking egy ingyenes, a német TÜV által ellenőrzött, fizetési mód, amelyet a Payment Network AG biztosít. Előnyei: nincs szükség külön regisztrációra, automatikusan levonja a fizetendő összeget online-bankszámlájáról, maximális adatbiztonság és a termék azonnali postázása. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük készítse elő online-banking adatait.